Conferințe la Carpathia

Sala de conferinte de la Pensiunea Carpathia are o capacitate de pana la 50 de locuri si reprezinta un spatiu ideal pentru organizarea de conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri, seminarii, conferinte de presa, instruiri practice, cursuri la sala, team-building si orice alte evenimente potrivite afacerii dumneavoastra. Sala de conferinta este dotata cu internet wireless, videoproiector, ecran de protectie, flipchart & marker, calculator conectat la videoproiector si internet, si televizoare LCD.

Exista posibilitatea de adaptare rapida a spatiului functie de tipul de eveniment numarul de persoane si solicitarile dumneavoastra, in diferite forme (sala conferinta sub forma de teatru; sala conferinta forma U; sala clasa; masa rotunda; etc)
 
Echipa Carpathia este alaturi de dumneavoastra pentru a vă ajuta la organizarea unui eveniment de succes. În timpul pauzelor de cafea (coffee break) invitaţii dumneavoastră se pot delecta cu produse dulci sau sarate de patiserie, precum şi cu sucuri naturale, băuturi calde sau reci toate servite intr-un cadru mirific de munte.
S-a dovedit că oamenii motivaţi transformă companiile bune în companii excelente, de aceea va invitam sa construim impreuna succesul in echipa si sa gratulam oamenii care isi propun sa creeze echipa perfecta in cadrul companiei dumneavoastra. Carpathia isi propune sa sustina aceasta initiativa, ca urmare am pregatit pentru dumneavoastra pachete de team building structurate in 3 categorii: silver, gold si platinum, in functie de solicitarile dumneavoastra.