Piscină la munte

Inotul este unul din cele mai frumoase si eficiente sporturi pentru a avea un corp sanatos. Acest sport iti va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice pana la cele mentale si sociale. Iti ofera un excelent antrenament cardiovascular si de asemenea iti tonifica si dezvolta musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii. Daca vei intelege beneficiile inotului si il vei practica, iti vei imbunatati cu adevarat viata si sanatatea. Pentru cei pasionati de apa si dornici sa se bucure de placerea si beneficiile innotului, va invitam sa va relaxati pe timp de vara la piscina pensiunii Carpathia.

Va asteptam la o baie relaxanta la un inot revigorant sau chiar la o bere in piscina. Langa piscina, la numai cativa metri puteti sa va relaxati intr-o filigorie la umbra, iar daca doriti sa va bronzati, puteti face o baie de soare pe sezlongurile de lemn in timp ce savurati o bautura racoritoare. Iluminarea subacvatica permite ca la solicitarea dumneavostra, piscina sa poata fi folosita si pe timpul noptii.
 
O baie buna de apa si una de soare face mult bine tenului, bronzul de munte nu are nevoie de nici o prezentare oferind cea mai placuta culoare tenului fiind cel mai sanatos si mai durabil.