Serviciile noastre

Servicii la locație

Cazare

Aer curat, peisaje de vis, liniște sufletească. Ideal pentru relaxare, aventură și reconectare cu natura. Fiecare moment devine o amintire prețioasă. Descoperă magia muntelui!

Restaurant

Redescoperă gustul autentic românesc la restaurantul nostru tradițional! Bucură-te de rețete preparate cu măiestrie și servite într-o atmosferă caldă și primitoare.

Stație de încărcare

Oferim turiștilor acces la o stație de încărcare pentru mașini, încurajând astfel utilizarea vehiculelor electrice și promovând turismul ecologic în regiune.

Piscină la munte

O baie în piscină încălzită la munte îmbină relaxarea profundă cu priveliștea magnifică, oferind o experiență unică de reînnoire fizică și spirituală în mijlocul naturii.

Tenis pe zgura

Evadează într-un decor montan de vis și îmbunătățește-ți jocul de tenis pe terenul nostru de zgură! Confruntă-te cu adversari într-un cadru spectaculos.

Fotbal pe iarba

Experimentează emoția unui meci de fotbal pe iarbă, în inima munților! Adrenalina competiției se combină cu frumusețea naturii, oferind o experiență sportivă unică

Volei pe nisip

Îmbină pasiunea pentru volei cu dragostea pentru munte! Voleiul pe nisip la munte oferă distracție intensă și competiție sănătoasă, totul înconjurat de peisaje spectaculoase.

Foișor rustic

Petrecerea serii într-un foisor rustic la munte oferă o escapadă perfectă din cotidian, unde liniștea naturii și farmecul rustic se împletesc, creând amintiri de neuitat sub stelele strălucitoare.

Conferințe

Sala de conferinte din corpul B are o capacitate de pana la 100 de locuri si reprezinta un spatiu ideal pentru organizarea de conferinte, simpozioane, etc.

Sauna cu infrarosu

Sedintele de sauna cu infrarosu pe care o regasiti la Hotel Carpathia sunt recomandate atat pentru efectul calmant si inviorator dar si pentru efectul terapeutic. 

Loc de joaca

Lasă imaginația copiilor să zboare în locul nostru de joacă exterior, situat în inima munților! Aventuri nelimitate, aer curat și râsete cristaline într-un decor natural de poveste.

Ferma de animale

Văzând de aproape viața fermecătoare a animalelor, micuții vor învăța despre natură, responsabilitate și bucuria de a îngriji alte ființe.

Alte servicii

La iarbă verde

In ce-i priveste pe romani nu cred ca poate sa treaca an fara sa nu se bucure de un asa zis ”iesit la iarba verde” sau “iesit la mici”.

Plajă la munte

Idealul, pentru ca bronzul obtinut intr-o vacanta de vara sa tina cat mai mult, este sa fixam bronzul de mare cu unul de munte. 

Orgaznizare evenimente

Descoperă locul ideal pentru evenimentul tău: eleganță, servicii de top și atmosferă de vis, toate în restaurantul nostru exclusivist. Visează fără limite!

Activități indoor

Transformă-ți seara într-o aventură captivantă cu un joc de cărți! Strategie, distracție și râsete garantate pentru prieteni și familie. Să înceapă jocul!

Activități outdoor

Evadați în natură și întăriți spiritul de echipă cu activitățile outdoor! Aventură, colaborare și distracție, toate concepute pentru  a crea amintiri de neuitat.

Expediții

Descoperă misterul și frumusețea Muntilor Apuseni, unde legende străvechi se împletesc cu peisaje de vis. Aventură, cultură și ospitalitate autentică la fiecare pas.

Esti pasionat de pescuit ?

Scăpați în liniștea apelor de munte pentru o experiență de pescuit supremă. Aer curat, peisaje uimitoare și capturi memorabile vă așteaptă în zona noastră.

Vânătoare

Trăiește pasiunea vânătorii în cele mai sălbatice și pitorești teritorii, unde natura și tradiția se întâlnesc