Foișor rustic

Foisorul din lemn de brad cu o capacitate de peste 100 de locuri poate gazdui mese festive sau cine campenesti pe intreg sezonul cald oferidu-ti posibilitatea sa petreci intro-o armonie deplina cu natura. Foisorul se afla langa piscina fapt ce-ti permite sa te ascunzi de soare pentru a savura o bautura racoritoare sau pur si simplu pentru a admira spectacolul naturii.
De-asemeni la foisorul Pensiunii Carpathia se pot organiza petreceri campenesti intr-un stil rustic unde mancarea poate fi pregatita in ceaune, pe pirostrii si pe gratare iar vinul si tuica imbatranita in butoi de dud vor curge din belsug.
 
Un frumos foc de tabara poate lumina locul iar pentru un spectacol complet putem pregatii un purcel la protap un batal la protap o oaie sau chiar un vitel.
Pe durata intregii seri, un taraf local va poate incanta cu un program artistic, pigmentat cu momente speciale de hora si dans.Foisor
La noi veti gasi intotdeauna atmosfera pe care o cautati, fie ea romantica, rafinata si eleganta sau traditionala, iar profesionalismul si atentia pe care o acordam fiecarui detaliu vor face din Pensiunea Carpathia un loc in care veti dori sa va intoarceti mereu si sa le povestiti si prietenilor dumneavoastra despre vacanta petrecuta in Transilvania.