Turism curativ

Esti in drum spre sau dinspre Vest si doresti o noapte sau chiar doua de refacere?

Nimeni nu te poate impiedica sa conduci cat vrei, dar esti dispus sa-ti asumi riscul enorm de a sofa obosit? Pachetele speciale “bed & breackfast” va ofera posibilitatea de a ajunge impreuna cu familia, prietenii sau turistii dumneavoastra odihniti acasa sau in vacanta mult visata.
 
Hotel Carpathia constituie un punct de popas pentru turistii aflati in tranzit cu masina sau autocarul pe drumul national E60 ce face legatura dintre Vestul tarii granita cu Ungaria si partea de Est si de Sud a Romaniei.
Cei aflati in circuite turistice de vizitare a muntilor Apuseni, Stana de Vale, sau sunt in drum spre Baile Felix, se pot bucura de o noapte la Carpathia iar dimineata, dupa micul dejun, isi pot continua traseul odihniti.
 
Situata doar la 130 km de granita cu Ungaria-Vama Bors si facand o cotitura de 20 de km de la E60 din localitatea Bucea dupa ce coborati Piatra Craiului, Pensiunea Carpathia aflata intro zona de munte departe de zgomotul camioanelor este locul ideal pentru o “escala” de o noapte, cina servita tarziu si mic dejun devreme,  in drumul dumneavoastra spre Ungaria, Austria, Germania sau Polonia.