Despre noi

Hotel Carpathia ...

este cea mai spatioasa locatie de cazare din Remeti-Bihor, avand o capacitate de cazare de peste 90 locuri repartizate in 42 camere. Camerele spatioase, mobilate şi decorate intr-un stil modern, dau posibilitatea de a petrece vacante indelungate in inima Muntilor Apuseni fara a face insa rabat de  la confortul cu care sunteti familiarizati (internet cablu si WI-FI, televiziune prin cablu, televizoare LCD, dusuri cu hidromasaj, sauna, piscina, restaurat, terasa, spatiu de joaca pentru copii etc). Finisajele de buna calitate, culorile calde si dotarile functionale de ultima generatie creează o atmosferă primitoare ce asigura cadrul ideal pentru a petrece vacante perfecte la munte. Arhitectura contine elemente cu specific local care au permis o integrare perfecta in peisajul transilvanean.

Si fiindca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra liber, va invitam sa ne vizitati si sa profitati pe deplin de toate facilitatile pe care vi le putem oferi: restaurant cu terasa, foisor, piscina, sauna, sala divertisment, sala de conferinte, spatiu de joaca pentru copii, zona amenajata pentru gratar, plaja rau, parcare, teren de tenis pe zgura, teren multisport (baschet, fotbal, handbal si tenis), teren de fotbal pe iarba, teren volei pe nisip si mereu de un zambet prietenos.

HOTEL CARPATHIA – CORP A

locuri disponibile
35
ani de experiență
0
clienți
1000 +
experiență autentică
87 %
Natura vie si bine conservata, aerul proaspat de munte puternic ionizat si ozonat, cu efecte curative, ospitalitatea si serviciile hoteliere de calitate sunt doar cateva din atuurile care ne recomanda ca destinatie pentru iubitorii de confort in mijlocul naturii.  Aici veti descoperi Apusenii ascunsi sub paduri de foioase si de conifere, brazdati de vai cu ape reci si limpezi ce se revarsa in salbe de lacuri unde pastravul si lostrita, pesti ce stapanesc aceste ape, confirma curatenia si puritatea lor; aici veti descoperi Transilvania incarcata de istorie si cu cladirii monumentale in stil baroc si baroc tarziu, precum si multe influente austro-ungare si occidentale; aici veti descoperi Ardealul ce ascunde si dezmearda de secole Tara Motilor unde traiesc cei mai darji romani, Motii (Ţopi), despre care se spune ca sunt descendenti direct ai dacilor care ar fi ramas de peste 2000 de ani in aceste locuri.
  
In apropiere se afla numeroase obiective turistice cum ar fi: Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Muzeul memorial Octavian Goga, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Schitul din Lesu, Valea Iadului, Târgul de la Negreni, Vama sării, Barajul Leşu, Barajul de la Bulz, Barajul Dragan, Cheile Bratcutei, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Saritoarea Iedutului, Cascada Valul Miresii, Stana de Vale, Peştera cu Apă de la Bulz, Pestera Remeti, Parcul Natural Apuseni – vezi detalii aici.
 
Hotel Carpathia va ofera servicii de cazare, masa si divertisment in Muntii Apuseni.

Cazare

Aer curat, peisaje de vis, liniște sufletească. Ideal pentru relaxare, aventură și reconectare cu natura. Fiecare moment devine o amintire prețioasă. Descoperă magia muntelui!

Restaurant

Redescoperă gustul autentic românesc la restaurantul nostru tradițional! Bucură-te de rețete preparate cu măiestrie și servite într-o atmosferă caldă și primitoare.

Stație de încărcare

Oferim turiștilor acces la o stație de încărcare pentru mașini, încurajând astfel utilizarea vehiculelor electrice și promovând turismul ecologic în regiune.

Piscină la munte

O baie în piscină încălzită la munte îmbină relaxarea profundă cu priveliștea magnifică, oferind o experiență unică de reînnoire fizică și spirituală în mijlocul naturii.