Sărbătoarea de Paști

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, la Carpathia Paste Fericit!

Descoperă magia Paștelui la Carpathia, unde tradiția și ospitalitatea se împletesc pentru a crea o experiență de neuitat. Paștele, această sărbătoare profundă a creștinătății, nu este doar o rememorare a învierii lui Isus Hristos, ci și o ocazie de a ne reconecta cu tradițiile care ne unesc. La Carpathia, sărbătorim aceste momente printr-o simbioză perfectă între postul pregătitor, slujbele pline de speranță și mesele festive care adună laolaltă familii și prieteni.

În inima acestei sărbători stau ouăle roșii, simboluri ale vieții și renașterii, și cozonacul, dulcegăria care îndulcește conversațiile și împărtășește bucuria. La Carpathia, fiecare obicei este o poveste pe care o trăim împreună, într-un cadru unde tradiția se împletește armonios cu confortul modern.

Iată motivele pentru care Paștele la Carpathia este o experiență pe care nu o vei uita:
– Tradiții păstrate cu sfințenie: participă la slujbele de Înviere și simte emoția momentelor sacre, într-un cadru ce respiră istorie și spiritualitate.
– Gastronomie festivă: mesele noastre speciale de Paște sunt un omagiu adus gusturilor autentice, unde fiecare preparat povestește o bucată din moștenirea culinară a zonei.
– Comunitate și căldură umană: petrece alături de cei dragi, într-un loc unde fiecare colț este gândit să aducă oamenii mai aproape și să creeze amintiri prețioase.
– Frumusețea naturii: Carpathia se mândrește cu peisaje de vis, care înconjoară locul de sărbătoare, oferind oaza perfectă pentru relaxare și reconectare cu natura.

Te invităm să împărtășești cu noi bucuria Paștelui, într-un loc unde tradiția și ospitalitatea crează amintiri care durează o viață. Carpathia este mai mult decât o destinație; este o invitație de a sărbători și de a descoperi esența a ceea ce înseamnă Paștele.

 
Oferta de preț pentru pachetul de Paști este: 1300 lei / persoana / pachet si include 3 nopti de cazare loc in camera dubla pentru perioada 03-06 mai 2024 cu pensiune completa (vineri cina bufet suedez; sambata mic dejun bufet suedez, pranz bufet suedez, cina bufet suedez; duminica mic dejun bufet suede; pranz festiv servit la farfurie; cina bufet suedez cu formatie de muzica live; luni mic dejun bufet suedez).

Copii cu vârsta între 5 și 14 ani beneficiază de 50% reducere (loc în camera cu 2 adulți), respectiv 25% reducere pentru copii cu vârsta peste 14 ani. Copii sub 5 ani beneficiază de gratuitate dacă nu se solicită pat suplimentar. Pentru camerele single se achită suplimentar de 50% din prețul pachetului. Cu excepția prânzului festiv, nu sunt incluse băuturi la mesele de prânz sau cină.
 
Înainte cu 14 zile de începerea sejurului de Paști, persoanele care au confirmat rezervarea sunt rugate să anunțe în scris dacă doresc meniu de post sau nu servesc produse din carne de miel.
 
Va asteptam cu drag!