Tabără școlară în Munții Apuseni

Hotel Carpathia din Muntii Apuseni este cea mai mare locatie de cazare din zona Remeti avand 42 de camere si un numar de pana la 120 locuri de cazare. Este locul ideal pentru a organiza tabere scolare deoarece in cadrul complexului turistic sunt terenuri de sport: fotbal pe iarba, volei / fotbal pe nisip; teren tenis de camp pe zgura; teren multisport pe beton: baschet, handbal, fotbal, tenis de camp; piscina exterioara deschisa in sezonul de vara (iunie – august); loc de joaca pentru copii cu tobogane si carusel; tenis de masa; indragitul joc francez cu bile petanque. De asemenea copii pot sa admire si sa hraneasca animalele din ferma proprie (cai, vacute, gaini, rate, iepurasi, oi, capre si multe altele). Caprioarele abia astepta sa fie servite cu iarba proaspata.
 

Zona asteapta sa fie descoperita de cei mici. Pestera de la Fata Apei este la doar 100 metri distanta si este locul perfect de initiere in minunata lume a speoturismului. Valea Izvorului, la doar 200 metri distanta, si confera locul ideal pentru o plimbare de munte pe un drum forestier lipsit de zgomotul si poluarea din oras.

Sub “stricta supraveghere” a cerbului si caprioarelor, copii sunt asteptati sa se bucure de spatiul verde de peste 6000 mp disponibil in curte noastra. Spatiu ce oferta locul excelent pentru activitati in aer liber, in inima naturii, intr-un zona departe de sosea, cu aer curat si priveliste ce iti taie rasuflarea.

In sezonul de iarna vom deschide un patinoar natural astfel incat copii sa se initieze in tainele patinajului. De asemenea, statiunea Stana de Vale este la doar 30 km distanta si ne sustine in sezonul de iarna cu 4 partii de schi pentru toate varstele: de la o partie usoara de 100 metri pana la o partie de dificultate medie cu o lungime de 1233 metri. O partie de tubing de 120 metri, tubing cu trambulina de 50 metri si o partie de sanius de 150 metri lungime.

Va asteptam cu drag sa petreceti clipe de neuitat in minunata noastra zona.

Oferta de pret pentru 5 nopti de cazare este 1070 lei / copil / noapte cu masa inclusa (intrare cu cina, iesire cu mic dejun) in regim bufet suedez (tarif valabil in perioada octombrie – aprilie)
Oferta de pret este 1300 lei / copil / noapte cu masa inclusa (intrare cu cina, iesire cu mic dejun) in regim bufet suedez (tarif valabil in perioada mai – septembrie)
 
Situarea zonei Bihorului pe rute comerciale importante pentru acest colt de lume, inca din antichitate, si, apoi, la confluenta unor mari civilizatii – ale Occidentului si ale Rasaritului Europei – din a doua jumatate a mileniului I, si-a pus amprenta asupra evolutiei societatii omenesti a locului. Marturiile materiale scoase la iveala de arheologi au demonstrat ca daco-getii s-au impus in a doua jumatate a mileniului I – i.Hr, ca si populatie autohtona in spatiul carpato-danubiano-pontic, inclusiv in Bihorul de astazi. De altfel, de la dacii „bihoreni” au ramas cetati si tezaure – Tasad, Sacalasaul Nou, Susturogi (secolele I i. Hr – I d. Hr) – care atesta nu doar stabilitatea lor in acest areal geografic, ci si nivelul de dezvoltare atins de statul dac in epoca clasica.
 
Localitatea Remeti este situata in nordul Masivului Vladeasa, la revarsarea Vaii Iadului in Crisul Repede. Obiectivele turistice apropiate: Pestera din Valea Lesului (rezervatie speo-carstica), Varful Boceasa (rezervatie biologica), Lacul de acumulare Lesu, cu o suprafata de 148 ha si un volum de apa de 28,3 mil. mc a fost dat in folosinta in anul 1973, fiind un loc ideal pentru petrecerea concediilor si a timpului liber. 
 

Valea Iadului este una dintre cele mai pitoreşti văi din ţară, fiind străbătută, între confluenţa cu Crişul Repede şi barajul de la Leşu, de un drum pitoresc, din care, la Remeţi, se desprinde un drum ce trece, peste munţi, în bazinul Drăganului.

Numeroasele peşteri (Peştera cu Apă din Valea Leşulu, Peștera Biserica din Lunca Acră, etc) şi izbucuri, abrupturile calcaroase de la Bulz şi din amonte de Remeţi, lacul de la Munteni, lacul de acumulare din zona Stâna de Vale şi cel de acumulare de la Leşu, sălbaticile chei din sectorul superior şi cascadele Iadolina, Miss (Cascada Laia Mare) Săritoarea Ieduţului sunt obiective turistice cele mai importante din această zonă.

Pentru informatii suplimentare va stam cu drag la dispozitie!

La Carpathia va puteti bucura de urmatoarele activitati:

Drumeții

Saună

Piscină

Volei pe nisip

Tenis de masă

Tenis de câmp

Fotbal pe nisip

Handbal

Baschet

Loc de joaca

Animale domestice

Iepurasi

Remi

Xbox 360 Kinect

Nintendo Wii

Sah

Table

Fotbal pe iarba

Petanque

Căprioare