Oferte Carpathia

Weekend la munte

Peisajele montane spectaculoase, aerul curat și proaspăt, împreună cu oportunitățile variate de recreere, fac din Hotel Carpathia destinația perfectă pentru oricine caută să se reconecteze cu natura, să se relaxeze sau să-și testeze limitele fizice.

Sărbătorile Pascale

Sărbătoarea Paștelui aduce o bucurie deosebită, în special copiilor, care se entuziasmează la activități precum încondeierea ouălor și vânătoarea de ouă, pline de culoare și veselie. Familii se reunesc în jurul unui prânz festiv, împărtășind mâncăruri tradiționale și surprize. Aceste momente îmbogățesc spiritul comunității, celebrând renașterea și speranța.

Sejur în Apuseni

Vacanța la munte este o escapadă perfectă, oferind plimbări pitorești, activități sportive entuziasmante ca tenis, fotbal și volei pe nisip. Ziua se încheie ideal cu relaxare într-o piscină încălzită, unde te poți destinde sub cerul senin, înconjurați de peisaje montane de vis. Aici, fiecare moment este o aventură.

Tabără școlară în Munții Apuseni

Tabăra de vară la munte oferă copiilor oportunitatea unică de a explora natura, de a învăța noi abilități și de a-și face prieteni pe viață. Activitățile outdoor, precum drumețiile, escalada și jocurile în echipă, îi ajută să crească în încredere și să dezvolte respectul față de mediu, într-un cadru sigur și distractiv.

Crăciun la Carpathia

Crăciunul la munte învăluie tradițiile românești într-o atmosferă magică: taiatul porcului, impodobitul bradului, așteptarea plină de bucurie a lui Moș Crăciun, toate se îmbină armonios. Focul de tabără adună familii și prieteni în jurul său, încălzind inimi și sporind farmecul sărbătorii, într-un cadru natural de vis.

Revelion pe patine

Revelionul la munte transformă trecerea dintre ani într-un moment de neuitat, cu o cină festivă ce adună împreună arome și tradiții. Focul de artificii iluminează cerul nopții, în timp ce muzica live răsună între vârfurile înzăpezite. Focul de tabără adaugă o notă de intimitate și căldură, întregind atmosfera magică.

Trăiește spiritul românesc la munte: Ofertă specială de 1 Decembrie!

Vino să sărbătorești Ziua Națională a României în inima munților, unde spiritul românesc prinde viață printre peisajele spectaculoase și tradițiile păstrate cu sfințenie.