Restaurant

Restaurant cu specific ardelenesc

Vezi meniu

Descoperiți Carpathia, bijuteria culinară a zonei, unde tradiția se întâlnește cu eleganța într-un decor clasic ce oferă spații intime și confort supreme. Sala noastră de mese, unică în regiune, vă invită într-o atmosferă caldă și primitoare, deschizându-se spre o terasă fermecătoare care se întinde până la malurile unui iaz pitoresc, populat cu păstrăvi vioi. Aici, veți avea ocazia să savurați meniuri autentic românești, pregătite cu măiestrie de bucătarii noștri, care vă vor încânta papilele gustative cu specialități unice, a căror savoare se găsește doar în inima Transilvaniei. Fie că doriți să sărbătoriți un moment special sau pur și simplu să vă bucurați de o masă excepțională, Carpathia vă oferă o experiență culinară de neuitat, îmbinând bucataria tradițională cu servicii personalizate pentru orice tip de ocazie sau eveniment festiv.

Descoperiți o oază de liniște și eleganță în inima munților la restaurantul nostru din Remeti, unde fiecare masă se transformă într-o experiență unică. Înconjurați de peisajele pitorești ale zonei montane, vă invităm să vă începeți ziua cu un mic dejun revitalizant, să vă delectați cu un prânz bogat și să încheiați seara în stil cu o cină rafinată. Salonul nostru sofisticat este locul perfect pentru a găzdui întâlniri de afaceri impresionante, evenimente mondene strălucitoare, petreceri private intime, banchete fastuoase sau pur și simplu pentru a petrece o seară memorabilă în compania celor dragi. Vă așteptăm să vă bucurați de farmecul și ospitalitatea noastră, transformând fiecare vizită într-o amintire de neuitat. Atat gustul desavarsit al bucatelor pregatite, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care Carpathia va intampina intotdeauna, concura la reusita vacantei dumneavoastra.

Nestemata culinară a Carpathiei, restaurantul nostru se distinge ca fiind un loc de referință pentru organizarea de evenimente de afaceri, aniversări, reuniuni memorabile de absolvire și banchete pentru elevi și studenți, precum și pentru activități de team building. Mai mult, ne mândrim cu abilitatea de a crea evenimente în stil tradițional în cadrul filigoriei noastre, o terasă rustică din lemn care găzduiește peste 100 de oaspeți. Aici, vă invităm să savurați delicatese preparate la protap – porc, oaie, vitel – bograci sau ciorbe gătite în ciaun, toate acestea într-un cadru autentic care poate culmina cu un încântător foc de tabără. Fiecare eveniment la Carpathia este o promisiune a unei experiențe culinare de neuitat, îmbinând bucuria gusturilor tradiționale cu farmecul naturii și ospitalitatea desăvârșită.

 

Vă invităm să descoperiți o oază de eleganță și distincție la restaurantul nostru, unde rafinamentul culinar și selecția exclusivistă de băuturi alcătuiesc doar începutul unei experiențe memorabile. Pășind în sala noastră de mese, veți fi întâmpinați de o atmosferă caldă și sofisticată, promițând nu doar o masă, ci o călătorie gustativă de neuitat. Este locul unde fiecare detaliu contează și fiecare moment este o sărbătoare a simțurilor, făcându-vă să doriți să reveniți ori de câte ori căutați o evadare din cotidian în lumea gusturilor fine și a ospitalității de excepție.