Weekend la munte

Petrece-ti weekend-ul la Carpathia deoarece ti-am pregatit cea mai buna oferta de pret si avem o multime de obiective turistice printre care:

Barajul de la Bulz, Cheile Bratcutei, Barajul Dragan, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Barajul Lesu Ursului, Parcul Natural Apuseni, Peştera cu Apă de la Bulz, Pestera cu Apa din Remeti, Saritoarea Iedutului, Stana de Vale, Cascada Valul Miresii, 

Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Muzeul memorial Octavian Goga, Evenimentul “Toamnă pe Valea Ierului”, Schitul din Lesu, Târgul de la Negreni, Zona Vaii Iadului, Vama sarii.

 
Tariful pentru 2 nopti de cazare (de vineri pana duminica ) este:
 
650 lei* / persoana / pachet (cazare 2 nopti in camera dubla si pensiune completa: cina vineri; mic dejun – pranz – cina sambata; respectiv mic dejun duminica).
590 lei** / persoana / pachet (cazare 2 nopti in camera dubla si pensiune completa: cina vineri; mic dejun – pranz – cina sambata; respectiv mic dejun duminica).
 
Copii pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate (daca nu se solicita pat suplimentar si meniu), copii intre 5 si 14 ani beneficiaza de 50% reducere (pat suplimentar si meniu portie copil), copii peste 14 ani beneficiaza de 25% reducere (pat suplimentar si meniu portie adult). Mesele incluse in oferta sunt in regim bufet suedez. Pentru camerele single se achita un tarif suplimentar de 50% din pretul pachetului.
 
*Oferta este valabila in perioada 15 aprilie – 15 octombrie
 
**Oferta este valabila in perioada 15 octombrie  – 15 aprilie, cu exceptia weekend-urilor de 01 decembrie, Craciun si Revelion

La Carpathia va puteti bucura de urmatoarele activitati:

Drumeții

Saună

Piscină

Volei pe nisip

Tenis de masă

Tenis de câmp

Fotbal pe nisip

Handbal

Baschet

Loc de joaca

Animale domestice

Iepurasi

Remi

Xbox 360 Kinect

Nintendo Wii

Sah

Table

Fotbal pe iarba

Petanque

Căprioare